“Bir görevi yerine getirmeye geldim”

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Rejimi Venezuela doğrulandı Geçtiğimiz Pazartesi günü Arjantinli jandarma Nahuel Agustín Gallo'yu tutukladı; bu, geçen 8 Aralık'tan bu yana rapor edilen bir olay. Diosdado SaçıChavezci sözcüsü ve Nicolás Maduro'nun sağ kolu, Arjantinli yetkiliyi suçladı ve şüphe uyandırdı. “Ben yerine getirmeye geldim bir görev“bir basın toplantısıyla başladı.

Gallo ortağını ziyaret etmek için Venezuela'ya gitti ama Cabello bir teklifte bulundu. zulmedici yorum gezisinde Dışişleri Bakanlığı'nı hedef aldı.

“Arjantin Dışişleri Bakanlığı'nın söylediklerine gelince, bu onlara ne kadar zarar verdi. Bir kişi tutuklandı, siz onların Instagram'ına giriyorsunuz ve bu tüm dünyayı dolaşıyorama onun maaş 500 dolarBunu nasıl başarıyorlar? Venezuela'ya ne yapmaya geliyordunuz? Venezuela'daki göreviniz neydi? Bunu söylemiyorlar ama biz muhtemelen bir noktada söyleyeceğiz” diye suçladı.

Chavista Nerede olduğuna dair ayrıntı vermedi. jandarma ama konferansını Maduro rejiminin komplocu tarzıyla siyasi imalarla doldurmak için kullandı. “Onun Venezuela'da hiçbir işi yok. Venezuela'ya burnunuzu sokmayın” Cabello ısrar etti.

“İnsanlar her gün dünyanın farklı yerlerinden Venezuela'ya giriyor. Son iki ayda 168.446 işlem yapıldı. Venezuela'ya geliyorlar, dünyanın en iyi plajlarına gidiyorlar (…) kutsal huzur içinde gelenler. Komplo yapmaya gelen, sorumluluğunu üstlensin“, diye bağırdı chavista ateşli bir fiille.

Arjantin jandarması hakkında bilgi vermeden şunları ekledi: “Zaten tutukluların hepsi Venezuela'da haklarınız garanti altındadır“.