ABD'nin eski başkanı Bill Clinton hastaneye kaldırıldı

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Amerika Birleşik Devletleri'nin eski başkanı Bill Clinton öyleydi ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı Ofisine göre bu Pazartesi Washington'da. Çevresindekiler, 78 yaşındaki Demokrat'ın gözlem altında olduğunu ve moralinin iyi olduğunu söylediler.

Clinton “bu öğleden sonra Georgetown Üniversitesi Tıp Merkezi'ne kabul edildi testler ve gözlem ateşi çıktıktan sonra” dedi kabine başkan yardımcısı Angel Urena platformda iyi ruh halinde“.

Eski senatör ve 2016'da Donald Trump'a karşı başkan adayı olan eşi Hillary, şu ana kadar sosyal ağlarında bu konuda kendisini ifade etmedi.

O 42. Kuzey Amerika başkanı olmuştu 2021 yılında staj CNN, kan dolaşımına yayılan bir enfeksiyon nedeniyle durumu özetledi.

Ayrıca 2004 yılında bir ameliyat geçirdi. dörtlü bypass kalp ameliyatı ve yerleştirildi iki stent bir arteri açmak 2010 yılında.

Clinton vardı aktif katılım destekleyen son seçim kampanyasında Kamala HarrisJoe Biden'ın Beyaz Saray'da mağlup Demokrat Parti'den onun yerine geçmek için yarışan başkan yardımcısı bir kez daha Trump'ın elinde.

Aynı haber kanalı, “Vatandaş: Beyaz Saray'dan Sonra Hayatım” adlı yeni kitabının yayımlanmasıyla seçimlerden bu yana yoğun bir seyahat programını sürdürdüğünün altını çizdi (Vatandaş, Casa Rosada'dan sonraki hayatımİngilizce tercümesinde).

1993-2001 yılları arasında başkan olan Demokrat, sosyal ağlarda son kez kendini ifade etti geçen 13 Aralık yazı: “Her zaman her şeye rağmen karar veren insanlardan ilham aldım, ileri bir adım at“.

Kitabında “bu hikayelerden bazılarını paylaşıyor” diye devam etti ve şunu ekledi: “Bu bize yeniden başlamanın yollarını nasıl bulabileceğimizi gösteriyor.” daha iyi bir gelecek yaratmak“.